Consell Local de Joventut de Lleida | 1a Trobada d’Autònoms i Empreses de Lleida
16091
post-template-default,single,single-post,postid-16091,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

1a Trobada d’Autònoms i Empreses de Lleida

Una trobada pensada per a tu!

Ets autònom/a o tens una empresa a Lleida?

La Trobada d’autònoms, emprenedors i empreses de Lleida és una trobada B2B en el qual els autònoms/es, les empreses petites i mitjanes tenen l’oportunitat d’ampliar la seva base de clients, crear nous contactes de qualitat i trobar sinergies que afavoreixin el seu èxit professional.

Sense perdre de vista la generació de negoci, aquesta trobada està nodrida de conferències enfocades en ser d’utilitat en el desenvolupament de les empreses, presentacions de productes o serveis i networking entre els assistents per incentivar les relacions comercials.

Impulsar una cultura empresarial, emprenedora i dinàmica des d’un teixit empresarial vertebrat i des d’una societat civil forta – de la qual l’empresari és un dels sectors més representatius – es poden impulsar, socialment, econòmicament, etc. el que la societat del segle XXI necessita.

Volem així reforçar el lideratge social i econòmic de Lleida, impulsar el desenvolupament i consolidació de la província, en la qual Lleida ha d’assumir un paper destacat.

Ens agradaria ser una trobada de referència, en la que a l’elaboració d’opinió empresarial es refereix, per als organismes públics i les forces socials, en tots aquells temes que afecten el desenvolupament empresarial de Lleida i província.

On la fem?

HOTEL CONDES DE URGEL

Av. de Barcelona, 87, 25001 Lleida.

https://www.hcondes.com/es/

Quan la fem?

9 de juny de 2018.

De les 09h del matí fins les 16h de la tarda.

 

https://www.eventbrite.com/e/1a-trobada-autonoms-i-empreses-de-lleida-tickets-43160311654