LA CIÈNCIA D’ALIMENTAR-NOS: Fusió d’innovació i salut
16076
tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-16076,tribe-no-js,tribe-filter-live,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-events-style-theme,tribe-theme-bridge,tribe-events-page-template
Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

LA CIÈNCIA D’ALIMENTAR-NOS: Fusió d’innovació i salut

juny 18 - juliol 3

Gratuït

DATES: 18, 19, 20*, 25, 26, 27* de Juny; 2 i 3 de Juliol
*Aquests dies la formació serà en línia
HORARI: de 15h a 19h
DURADA: 30h (22h presencials i 8 en línia)

 

En els darrers anys s’ha posat de manifest com la innovació alimentària pren importància en la selecció de productes per part del consumidor. Així doncs, La ciència d’alimentar-nos: fusió d’innovació i salut ofereix l’oportunitat de conèixer els fonaments cientificotècnics darrera de les noves tendències en alimentació i salut i la funció de la tria d’aliments per millorar l’estat de salut en les diferents etapes de la vida.
Tanmateix, aquest curs suposa una oportunitat per adquirir coneixements teòrics i pràctics per a totes aquelles persones interessades en el camp de la ciència dels aliments, la salut i la innovació d’aliments.

Detalls

Inici:
juny 18
Finalització:
juliol 3
Cost:
Gratuït
Esdeveniment Category:

Organitzador

Fundació Verge Blanca
Telèfon:
973 27 28 64
Correu electrònic:
fundacio@vergeblanca.org
Web:
www.vergeblanca.org

Recinte

Acadèmia Mariana
Acadèmia, 17
Lleida, Catalunya 25002 Espanya
+ Mapa de Google