Consell Local de Joventut de Lleida | EL CLJL TAMBÉ TÉ VEU I OPINIÓ SOBRE EL MERCAT DEL PLA
16078
post-template-default,single,single-post,postid-16078,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

EL CLJL TAMBÉ TÉ VEU I OPINIÓ SOBRE EL MERCAT DEL PLA

El mercat del Pla es reinventa i l’assemblea del Consell Local de Lleida hi té molt a dir. De fet, tres propostes han sigut pensades per tal de donar-li una segona oportunitat a l’edifici modernista . Una de les nostres apostes és convertir-lo en una casa de la cultura popular on poder-hi acollir “La casa dels gegants” perquè els i les infants de Lleida puguin veure sempre que ho desitgin els gegants, capgrossos, els marraquets i, en aquest cas, també lo Marraco. A més a més, donaria molta vida al barri del casc antic.

D’altra banda,  un alberg juvenil també seria una bona alternativa ja que ampliaria l’oferta que actualment hi ha a la ciutat. Acabem la llista de propostes amb una sala polivalent que estaria dividida en diferents espais (sala de reunions, un magatzem, una sala gran on poder fer assajos i actuacions) tal i com es demanava en el pla local jove per a què el jovent  associat i no associat disposes de més espais per desenvolupar les seves activitats.