Consell Local de Joventut de Lleida | ENGEGUEM NOVES FORMES
15888
post-template-default,single,single-post,postid-15888,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

ENGEGUEM NOVES FORMES

El Consell Local de la Joventut vol fer créixer la xarxa fent partícips al jovent de manera individual.

Amb l’entrada del 2018 el Consell Local de la Joventut de Lleida continua treballant per a què l’entitat creixi al llarg d’aquest any. Per aquest motiu, obrim un nou apartat a la nostra associació fent que qualsevol persona jove, menor de 30 anys, pugui formar part de manera individual del CLJL. D’aquesta forma volem ser més propers a la joventut de la ciutat i treballar conjuntament per avançar.

 

A més, les entitats i grups de joves poden fer-se Entitats Col·laboradores. Poden formar part d’aquest apartat aquells organitzacions, juvenils o no, que vulguin donar suport actiu de la missió de l’Associació Consell Local de la Joventut de Lleida i alhora ser beneficiari i gaudir d’avantatges en alguns recursos o serveis que ofereix l’entitat sempre que es respectin els acords, els estatuts i els principis ètics del CLJL.

 

Per tant, introduint aquests dos models el Consell Local tindrà membres de Ple dret, Entitats Col·laboradores i Participants de manera que el CLJL sigui una entitat per tothom que vulgui ser actiu o activa en el municipi.

 

Posem a disposició l’espai web per fer-te membre:

www.cljlleida.cat/entitats-membres/

Amb aquests nous canvi volem fer créixer la xarxa fent partícips a la societat lleidatana, en general, i al jovent, en particular, per transformar les idees en projectes i canvis per a la ciutat.

 

Per qualsevol dubte: cljlleida@gmail.com o a través de http://cljlleida.cat/cljl/