Consell Local de Joventut de Lleida | Gestió Educativa – Taller-debat per joves
16034
post-template-default,single,single-post,postid-16034,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Gestió Educativa – Taller-debat per joves

El pròxim dimarts,15 de maig a les 18’30h realitzarem el taller-debat sobre Gestió educativa obert a tota la joventut de Lleida a l’Hotel d’entitats de La Palma. Aquest serà el tercer taller-debat dels quatre que formen les jornades Què ens preocupa a la joventut? on el que pretenem és consolidar l’ideari del CLJL sobre temes mai tractats a la nostra entitat.

Una persona representant d’USTEC Lleida serà l’encarregada d’introduir i moderar el taller-debat. Aquest sindicat d’ensenyament es defineix com una eina que aposta sempre per l’ensenyament públic, català, laic, no sexista, democràtic i participatiu. Per aquests motius exposaran la seva visió del panorama actual de l’educació pública i ens explicaran quins són els seus objectius d’ara endavant. Esperem que aquesta introducció ens generi propostes de cara a la redacció de l’ideari del CLJ Lleida.

Recordem que el taller-debat està obert a tot el jovent de la ciutat de Lleida.