Consell Local de Joventut de Lleida | Joves cap a la Vaga de Totes
15892
post-template-default,single,single-post,postid-15892,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Joves cap a la Vaga de Totes

El 8 de març ens llevarem i serà un dia en que els treballs que realitzem les dones es paralitzaran, especialment aquells que realitzem de forma gratuïta a casa. Ni que sigui només per un dia, totes les llars, el consum, els estudis i treballs de tot tipus els deixarem de fer. Sí, tots els treballs que ningú veu ni valora ni reconeix, o que fem per un sou inferior al que fan els nostres companys, es faran visibles llavors. Perquè realment són imprescindibles pel desenvolupament, avenç i creixement de l’economia, de les famílies, de la societat. Són milers d’hores que recauen sobre nosaltres encara

Pararem de cuidar. Pararem de consumir. Pararem de netejar. Pararem de treballar fora. Pararem d’estudiar. Les dones fem moure el món, si les dones el parem, el món es para.

Visibilitzarem la precarietat, totes les discriminacions, càrregues, desigualtats, violències, marginacions… que hem d’afrontar en el nostre dia a dia. Dones cis, trans, lesbianes, heteros, grans i joves, d’aquí i d’allà, ens hem d’unir per dir PROU! I reclamar els nostres drets.

Prou ja de la disposició dels nostres cossos i vides! No som objectes al servei de desitjos aliens. No volem ser més mà d’obra gratuïta que compensa les retallades. Uneix-te!

ASSOCIACIÓ LIKA