Consell Local de Joventut de Lleida | La JCI Lleida organitzarà la 18ª Edició de la Catalan Leadership Academy
16108
post-template-default,single,single-post,postid-16108,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

La JCI Lleida organitzarà la 18ª Edició de la Catalan Leadership Academy

L’objectiu és impactar a joves de 18 a 35 anys, els quals rebran formació per ser futurs líders dins el seu camp.

 

La ciutat de La Seu d’Urgell acollirà la 18ª Edició de la Catalan Leadership Academy  (Acadèmia Catalana d’Emprenedors) el cap de setmana del 20 al 22 de Juliol, un programa dirigit conjuntament per les Joves Cambres de Lleida i  Catalunya que acollirà 30 joves d’arreu del territori català.

 

L’Acadèmia està encarada a joves d’entre 18 i 35 anys que en el seu entorn professional i /o associatiu necessiten o volen desenvolupar habilitats directives, i potenciar la seva capacitat de lideratge, direcció, motivació i especialment treball en equip.

La dirigiran 11 formadors  de la Jove Cambra Catalunya juntament amb un equip de treball de 6 Júniors de la JCI Lleida. A més, enguany els participants rebran la visita de destacats invitats sorpresa provinents del món social, empresarial i polític.

Totes les competències  que es desenvolupen a l’Acadèmia son essencials per complementar les titulacions professionals i universitàries, doncs moltes no es treballen suficient en l’educació reglada, i acaben esdevenint requisits indispensables per les entitats i les empreses.

Així doncs, els assistents aprendran a: resoldre conflictes; prendre decisions i assumir responsabilitats; desenvolupar la pròpia confiança; potenciar el pensament crític i independent; exercitar la creativitat i la innovació; parlar en públic; crear equips a través d’exercicis de Teambuilding; diferents estils de lideratge, etc..

El preus de l’Acadèmia és de només 60 euros ja que està subvencionat pel Xanascat i la Diputació de Lleida. Les inscripcions estan obertes fins el 15 de Juliol a través de la web: www.jci.cat , o Facebook: JCILleida.