Consell Local de Joventut de Lleida | Lliberatat d’expressió?
16007
post-template-default,single,single-post,postid-16007,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Lliberatat d’expressió?

En els últims anys, sobretot últims dies, a Espanya sembla que els drets fonamentals de llibertat d’expressió, d’ideologia i de creació només els tinguin algunes poques persones. És curiós que tota aquella persona que sigui crítica amb el sistema actual hagi de passar per uns jutjats. Podem estar d’acord en que sembla més un persecució política que social i amb penes excessives.

No obstant, no excusa aquelles persones que a través de la seva llibertat d’expressió l’utilitzin per atacar o amenaçar altres o facin apologia de la violència. Recordem que les llibertats les hem de tenir tots i totes i ningú s’hauria de sentir amenaçat per qualsevol altra persona i justificar-ho a través d’aquest dret.

Si volem construir una societat basada en drets i  llibertats hem de començar a respectar-nos i saber que no sempre tot s’hi val.

Article 20 punt 4 de la Constitució Espanyola:

Estas libertades tienen su límite en el respeto a los derechos reconocidos en este Título, en los preceptos de las leyes que lo desarrollen y, especialmente, en el derecho al honor, a la intimidad, a la propia imagen y a la protección de la juventud y de la infancia.

@CLJLleida