Consell Local de Joventut de Lleida | Som.Nit t’espera
15591
post-template-default,single,single-post,postid-15591,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Som.Nit t’espera

L’arribada de l’estiu dóna el tret d’inici a les festes majors dels pobles de la província de Lleida, terrasses, la fresqueta i sobretot la diversió. Tothom estem esperant aquest moment ja que ve carregat d’aventures i emocions lligades a les vacances, però sobretot esperem aquest moment l’equip de voluntariat del projecte Som.Nit de Creu Roja Joventut.

El projecte Som.NIT és un projecte d’acció directa d’informació, prevenció i reducció de riscos associats al consum de drogues i el duem a terme mitjançant la ubicació d’un servei informatiu en espais d’oci nocturn (discoteques, bars musicals, concerts, festivals, festa major, etc)

Llegint aquesta descripció, no t’entren unes ganes immenses de formar-ne part? L’equip de voluntaris i voluntàries es formen per ser Joves Agents de Salut i així donar una informació veraç sobre el consum de drogues de manera molt propera. Ens endinsem a la festa per ser-hi un agent més i així aconseguim una combinació perfecta d’intervenció i diversió.

Et perdràs aquesta gira? L’equip de Lleida ja està organitzant tot per aquest estiu, tenim les millors Festes Majors de Catalunya, la millor gent amb qui passar una nit d’estiu i les millors activitats per passar-ho d’allò més bé. El Som.Nit t’espera, et busquem per participar d’aquest projecte, no dubtis més i fes d’aquest estiu un record inesborrable, fes-te voluntari o voluntària del Som.Nit!

Truca’ns o envia’ns un WhatsApp: 639.27.03.24 o bé envia’ns un correu asomnitponent@creuroja.org. Comptem amb tu!

I també, coneix les nostres xarxes socials:

@Somnitcrj @CRJLleida